top of page

De Rijckere-wijn

We hebben in samenwerking met Wijnkoperij & Wijnbar Vliegendt Hert uit Middelburg twee speciale 
De Rijckere-wijnen geselecteerd. Dit betreft een Franse witte wijn (Chardonnay-Viognier) en een Franse rode wijn (Merlot). Beide wijnen komen uit de Languedoc. Ideaal om van te genieten tijdens de feestdagen of om weg te geven als cadeau of relatiegeschenk. Door deze De Rijckere-wijnen te kopen, helpt u ons het project te realiseren. 

De wijnen zijn te koop per doos van zes flessen en per fles. Een doos met zes flessen kost € 55,-, de prijs per fles is € 9,95. Vanaf 12 flessen wordt de wijn gratis thuisbezorgd op Walcheren en de Bevelanden. Uiteraard is de wijn ook te koop en af te halen bij onze activiteiten of op afspraak bij de Sint-Augustinuskerk, Zuidsingel 70 te Middelburg.

Hieronder kunt uw de wijn eenvoudig bestellen.
U krijgt binnen 24 uur per email een bevestiging met de betaallink en informatie over de bezorging.  

img_1548.jpg

Cuvée De Rijckere – CHARDONNAY VIOGNIER

L’AUDE – LANGUEDOC

Perfect huwelijk van sappige fris ronde Chardonnay, met de gedistingeerde Viognier. De kleur is helder goudgeel. In de neus delicate aroma’s van tropisch wit fruit, witte bloemen en een toefje hazelnoot. De smaak is mondvullend met tonen van abrikoos, perzik, appel en wat karamel. De afdronk is droog en aanhoudend fris. Heerlijk als aperitief of bij geitenkaas, witvlees- of visgerechten.

Cuvée De Rijckere – MERLOT

L’AUDE – LANGUEDOC

Deze Merlot is gemaakt van 20 jaar oude stokken van de zonnige zuidhellingen uit de buurt 
van Carcassonne. In de neus treffen we gul fruit van bessen en bramen, de smaak is rijk met tonen van bosfruit en subtiele kruidigheden. De afdronk is lang en aangenaam. Heerlijk bij jong belegen kazen, charcuterie en pastagerechten.

BESTELFORMULIER

Bedankt voor uw bestelling.
U krijgt binnen 24 uur een bevestiging per e-mail.

Het wijnetiket is ontworpen door Roos Steger Design

logoroos.png
bottom of page